onsdag, februari 15, 2006

Artikel om inköpsrutiner

DIK-forum har i senaste numret en artikel om min undersökning och om hur vi lagt om våra inköpsrutiner i Sunne. Martin Petri på BTJ uttalar sig i artikeln och framhåller att sambindningen erbjuder biblioteken 14 000 recensioner om året. Hur många dagar arbetar man egentligen på ett år om man räknar bort semestrar och helger, kanske 230? I så fall ska den flitige bibliotekarien, som verkligen vill hänga med i bokutgivningen, gå igenom och ta ställning till ca 60 recensioner per arbetsdag. DET är imponerande!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej Karin!

Jag har blivit felciterad i artikeln. Vad jag sa till journalisten var att vi erbjuder 14 000 medier per år via BTJ-häftet och våra elektroniska tjänster. Då är det inte bara böcker inräknade, utan också talböcker, CD, DVD etc. En del av dessa får bara en redaktionell notis. Antalet böcker som presenteras (och då med lektörsomdöme) är cirka 6 000 per år. Det tycker jag är flott!

Hälsningar
Martin

7:27 em  
Blogger Karin Berndtsson Engström said...

Ja, det lät väl häftigt med 14 000. Kan du även svara på detta: varför tar ni bort lektörsomdömena ur Media Direkt efter 6 månader?

8:43 em  

Skicka en kommentar

<< Home